Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.2021. szeptember 29., szerda

Magyar tulajdonú, arannyal ötvözött ...

Magyar tulajdonú, arannyal ötvözött eszköz került a kriptótőzsdére.
Haszon.hu  Molnár Balázs

Az észtországi székhelyű, magyar tulajdonban lévő BlockBen fintech vállalat tovább öregbítette hazánk hírnevét a kriptopiacon. A többszörösen kitüntetett cég egy olyan digitális tokent vezetett be a tőzsdére, amely ötvözi az arany stabilitását a kriptoeszközök növekedési potenciáljával.

Innovatív fejlesztés

A kriptovaluták teljes piaci kapitalizációja 2013-ban alig érte el az 1 milliárd USA dollárt (USD), napjainkban azonban mintegy 2000 milliárd USD-t ér. Ez 8 év alatt 2000-szeres növekedés. Ez a nagy kockázatú, de nagy hozammal is kecsegtető piac egyre többek számára vonzó. Látszik, hogy akik időben lépnek be a piacra, jelentős növekedést realizálhatnak.

– fogalmazott Krocsek Attila, a BlockBen üzletfejlesztési igazgatója.

Az informatikai és pénzügyi szolgáltató vállalat szakembere nem véletlenül hozta szóba a kriptopiacban rejlő növekedési lehetőségeket, ugyanis a magyar kézben lévő BlockBen-t is hasonlóan dinamikus fejlődés jellemzi. A vállalat egy Ethereum blokkláncra épített pénzügyi számlavezető rendszert fejleszt és üzemeltet, egyik fő tevékenysége a digitális eszközök forgalmazása, kezelése és kibocsátása. A napokban eBSO néven egy új digitális eszközt is piacra dobott, egyenesen a kriptobörzére. A cég számlavezető rendszerének, a Natrix-nak a saját tokenje a BSO, az új termék ennek a kriptoeszköznek az Ethereum-alapú verziója, innen ered az eBSO elnevezés. Az eBSO különlegességét az adja, hogy platform tokenjeként a vállalat összes termékének a tranzakciójából részesül, amelyeket a BlockBen aranyfedezettel biztosít.

Az arany az egyik legstabilabb és legmegbízhatóbb befektetési eszköz. Ennek köszönhetően az eBSO alapjai stabilak, eközben pedig hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik. A Natrix platformon lebonyolított összes tranzakció 5 százaléka a BSO és eBSO mögötti gold pool-ba kerül. Az árfolyam tehát folyamatosan növekszik, ahogyan egyre több és több tranzakciót hajtanak végre a felhasználók a platformon.

– részletezte az eBSO működési mechanizmusát Krocsek Attila.

Nagy az érdeklődés

Az eBSO az LBANK kriptotőzsdén kerül bejegyzésre, de hamarosan további börzék kínálatában is megtalálható lesz. Érdekességképp megjegyezzük, hogy igen nagy az érdeklődés a token iránt, főleg az ázsiai piacról.

A BlockBen ökoszisztéma több okból is jelentős figyelmet kap az ázsiai piacon. Egyrészt az arany kultúrája még mindig meghatározó ebben a térségben. Emellett cégünk rendezett, stabil jogi háttérrel, valamint komoly kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik a teljes Európai Unión belül, eszközeink pedig átjárást biztosítanak vásárlóinknak a FIAT devizák felé is

–mondta Krocsek Attila.

A vállalat ázsiai kapcsolatait erősíti, hogy nemrég stratégiai együttműködést indított a Tripara Ventures nevű ázsiai befektetői cégcsoporttal. A BlockBen 2018-ban a szingapúri Crypto Currency Expón elnyerte az Év Innovatív Terméke díjat. Nemrégiben pedig az eFinance&Fintech Festival konferencia „Az év pénzügyi hídépítője" kategóriájának díját is bezsebelte.

Gyűlnek a magyarok

A kriptovaluták piacán egyre több magyar vonatkozású projekttel találkozhatunk. A Hungarian Vizsla Inu Coin augusztus 23-án hivatalosan is listázásra kerül a világ egyik legnagyobb kripto-tőzsdéjén, a Hotbit-en. Egy másik magyar kriptopénzes projekt a kölcsönzési közvetítéssel foglalkozó Inlock, és a mögötte álló ILK token. Továbbá, ugyan nemzetközi projekt, de több magyar szakember dolgozik a decentralizált adattárolási megoldás fejlesztésével foglalkozó Swarm projekten, amely mögött a BZZ token áll. 

------- ------- ------- 
 
Szeretnél többet tudni róla, esetleg szeretnél a részese lenni?
Szeretnél BIT-et vagy BSO-t vásárolni?
Ha igen, keresd privátban Váradi Pétert 

Ha igen, regisztrálj itt AZ AJÁNLÓI LINKEN KERESZTÜL  

  
Váradi Péter 
Ajánlói kód: HU-AJ20-OOPK-294740

T.: +36 30 943 6635
Viber, WeChat, Line : +36 30 943 6635 
Facebook : Váradi Péter
 
Lásd még (BlockBen) >>> BIT (BlockBen Index Token)
Lásd még (BlockBen) >>> BIT TOP20+ 

Lásd még (BlockBen) >>> Mi az a Wallett ?    
Lásd még (BlockBen) >>> Mi az a BlockNote (BNO)?
Lásd még (BlockBen) >>> Mi az a BlockStock (BSO)?    
 
Lásd még (BlockBen) >>> A pénz jövője, a jövő pénze 
Lásd még (BlockBen) >>> BlockBen (összes bejegyzés)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése