Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.







2021. szeptember 18., szombat

BIT TOP20+

BIT TOP20+
BIT TOP20 Plusz és a kriptodevizák, mint befektetési lehetőség
 
Kriptodevizák
Kriptópénzek 
 

A kriptopénzek kérdése egyre többeket foglalkoztat, talán téged is. Van, aki a felesleges pénzét forgatná meg, van, aki a gyors pénzcsinálás lehetőségét látja benne, és van, aki fél tőle. Ha figyeled az eseményeket láttad, hogy óriási emelkedéseknek és zuhanásoknak lehettünk tanúi a kriptotőzsdéken.
 
Pár fontos befektetési szabály: 
  • A múlt eredménye nem garantálja a jövőbeni eredményeket.
  • A piacon többször van 10%-os esés, mint ahány karácsony a naptárban. Az elmúlt 100 évben több 10%-os esés volt a piacon, mint ahány karácsony, az emberek mégis mindig rácsodálkoznak, ha esik a piac. Ahogy arról is elfeledkeznek, hogy jellemzően 5-7-10 évente jön egy tartósabb esés.
  • Diverzifikálj! Vagyis ne egy helyen tartsd a pénzed. Se csak ingatlanban, se csak magyar állampapírban, se csak euróban. Ha bármi történik a forinttal vagy a magyar állampapírral és minden pénzed abban volt, nagyon szomorú leszel. Ha csak a pénzed ötöde volt ott, azt könnyen kihevered.
  • Felkészültél a veszteségre?
  • Játékszabály. Ne játszd az a játékot, aminek nem ismered a szabályait
  • Ha túl szép, hogy igaz legyen, nem is lesz igaz. Ha valami alacsony kockázat mellett magas hozammal kecsegtet, az mindig átverés. Vagy szimpla lehúzás, vagy csak nem érted meg a kockázatokat.
  • Sose kockáztass többet, mint amennyit gond nélkül elveszíthetsz! 
 
BIT TOP20+
 
A BlockBen BIT termékcsalád első tagja 
A BlockBen terve szerint lesznek még hasonló BIT termékek

Ha még sosem vettél kriptodevizát, ha fogalmad sincs, hogyan kell kereskedni a kriptotőzsdén, és nem is akarsz elmélyülni ennek megismerésében, de szívesen részsednél a legnagyobb kriptodevizák nyereségéből, akkor a BIT20+ egy jó kezdet, egy jó ötlet is lehet.

Ha nem értesz hozzá, és fogalmad sincs, melyik kriptodevizákkal érdemes kísérletezni az elérhető legmagasabb nyereség érdekében, akkor a BIT20+ esetében ezzel nem is kell foglalkoznod, hisz hozzáértőbbek összeállították helyetted.
 
Költség:
Természetesen ennek a terméknek is van költsége. A vételi díj 18,9%, vagyis ennyi a minimum hozam, amit el kell érned, hogy pénzednél legyél. Lehetőséged van másnak átutalni is a BIT mennyiségedből. Ennek az utalásnak, ill. az eladásnak is van költsége, mindkettő esetén ez 2,9%.
Ezek a költségek a megszokott banki és befektetési költségekhez képest n agyon magasnak tűnhetnek. De mint minden más esetben, itt is a várható nyereséggel kell összevetned a költségeket. Itt az elérhető eredménnyel a befketetett összeg rövid idő alatt megtöbbszörözhető, amire már nem is tűnik olyan magasnak a költség
 
Összetétele:
75% TOP20 kriptodeviza szerepel úgy, hogy kihagyják belőle a stablecoinokat, a meme coinokat (pl. Dodgecoin) és a wrapped coinokat. Így benne van például a bitcoin, az ethereum, a litecoin, a theta, a tron, stb.
10% BlockNote (BNO)
10% BlockStock (BSO)
5% Feltörekvő kriptodevizák közül is néhány
------- ------- ------- 
 
Szeretnél többet tudni róla, esetleg szeretnél a részese lenni?
Szeretnél BIT-et vásárolni, amíg lehet?
Ha igen, keresd privátban Váradi Pétert 

Ha igen, regisztrálj itt AZ AJÁNLÓI LINKEN KERESZTÜL  

  
Váradi Péter 
Ajánlói kód: HU-AJ20-OOPK-294740

T.: +36 30 943 6635
Viber, WeChat, Line : +36 30 943 6635 
Facebook : Váradi Péter
 
Lásd még (BlockBen) >>> BIT (BlockBen Index Token)

Lásd még (BlockBen) >>> Mi az a Wallett ?    
Lásd még (BlockBen) >>> Mi az a BlockNote (BNO)?
Lásd még (BlockBen) >>> Mi az a BlockStock (BSO)?    
 
Lásd még (BlockBen) >>> A pénz jövője, a jövő pénze 
Lásd még (BlockBen) >>> BlockBen (összes bejegyzés)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése