Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.







2021. október 6., szerda

A token új generációja

A token új generációja  

eBSO - The new generation of token
Investing.com - Oct 05, 2021 05:00 AM ET
 

Magyar változata :
A kripto piac gyorsan növekszik, de a Coinopsy szerint több mint 2200 kriptovaluta hálózat, 2021 áprilisa óta 16% -kal több token meghalt, és a tokenek ára 0 (nulla) lett. Még a preferált piaci körülmények ellenére is sokan elvesztették az összes befektetett pénzt. Ennek fő oka a sikertelen, spekulatív érmeprojektek hozzáadott érték nélkül. Sok, még a felső jelzőnek is ugyanaz a kockázata, és csak a kínálat és a kereslet ingadozása változtatja meg észlelt értéküket.
A másik oldalon néhány érme mögött meghatározott érték áll. A stabil érmék eredendõ funkciójuk miatt megtarthatják értéküket, de nem képesek semmiféle növekedést biztosítani.
Ezért a BlockBen egy izgalmas alternatívát hozott létre, az eBSO formájában, a kripto világ első értékjelzőjeként. Nem csak kombinálja, hanem felülmúlja a fent említett mindkét jelzőtípust.

Minimalizálja kockázatát, maximalizálja a potenciált

Az eBSO árát két tényező szinergiája határozza meg: egyrészt a növekvő alapérték, másrészt a piaci hozzáadott érték.
A növekvő alapérték egyedülálló koncepció, ahol az eszköznek van alapértéke - mint minden stabil érmének -, de nem fix összeg, hanem folyamatosan növekszik. Ehhez az eBSO létrehoz egy pool -ot, amelyben a vállalat minden tranzakció egy százalékát felhalmozza a BlockBen ökoszisztémában, amely vagy a vállalat dedikált pénztárcájában, vagy a társaság eszközeivel az Ethereum blokkláncban végrehajtott bármely tranzakcióban történik. A BlockBen ökoszisztéma több tokent tartalmaz, például egy BIT TOP 20+ vagy BNOx, arany alapú stabil érme. Könnyen belátható, hogy minél több tranzakció történik az ökoszisztémában, annál gyorsabban nő ez a készlet, és így nő a token értéke: eBSO.
A pool-nak van még egy érdekes tulajdonsága, hogy ezeket a felhalmozott díjakat aranyban írják jóvá. Az arany ellenállóbbá teszi a jelzőt az ingadozásokkal szemben, nemcsak a kripto-, hanem a hagyományos piacon is. Az írás idején a BlockBen által a közösség számára tartott arany-pool több mint 58 kg aranyat tartalmaz, amelynek értéke meghaladja a 3,2 millió USD -t. Ez Észtország nemzeti aranytartalékának 20% -ának felel meg. Az eBSO közösségi aranykészletét rendszeresen ellenőrzik, biztosítják, és biztonságos széfben őrzik Zürichben, Svájcban. Az eBSO további jellemzője a visszavásárlási lehetőség, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy piaci körülményektől függetlenül bármikor eladhassák az eBSO-t az alapértéken.
Az eBSO árának másik tényezője a piaci hozzáadott érték. Ez abból adódik, hogy a tulajdonosok és eladók elvárják azokat a tőzsdéket, ahol az eBSO kereskedhető. Az ökoszisztéma folyamatosan növekszik minden jelző elfogadásával és új termékek hozzáadásával. „Az ökoszisztéma növekedésével egyre fontosabb lesz az eBSO a jövőben, és az emberek fel tudják árazni ezt a relevanciát a tőzsdei piacokon” - mondja Veszer Zoltán, a BlockBen eBSO vezetője. "A BlockBen mindezt együtt teszi, miközben megfelel, engedéllyel rendelkező intézmény, ami rendkívül ritka a kriptovaluta piacon."

Az LBS -en jegyzett eBSO

A token már elérhető az LBank Cryptocurrency Exchange -en, ahol 2021. szeptember 22 -én sikeresen elindult. A kezdeti reakciók és a napi kereskedési volumen alapján a BlockBen tisztviselői stabil növekedésre számítanak, amelyet fel lehet gyorsítani a token további listán való felsorolásával. cserék. „Látjuk, hogy a kereskedők lelkesek az eBSO iránt. A tőzsdei értékpapír-modell tesztként szolgált, és a sikeres bevezetés tovább erősítette a koncepciót ”-mondta Krocsek Attila, a vállalat üzletfejlesztési vezetője.

A cég

A BlockBen, Észtországban bejegyzett cég, digitális fejlesztéseivel felkeltette a nyilvánosság figyelmét. 2018 -ban a BlockBen elnyerte az innovatív termék díját a szingapúri Cryptocurrency Expo -n, és nemrégiben megkapta az év pénzügyi hídépítője díjat az eFINANCE & Fintech Fesztiválon, Magyarországon 2021 -ben. A BlockBen minden szükséges jogi engedéllyel működik, „virtuális valuta szolgáltatást nyújtva”, valamint „nemesfémek és drágakövek beszerzése és nagykereskedelme”, amelyeket a Pénzügyminisztérium szerzett, és amelyeket a FIU Észtországban felügyel.

Jövő

A vállalat folyamatosan azon dolgozik, hogy új termékek formájában fejlessze a teljes ökoszisztémát - például kriptográfiai index tokenjének további iterációit különböző kockázat -jutalom profilokkal vagy olyan új technológiákkal, mint a Natrix, innovatív hibrid blokkláncuk. A Natrix olyan vállalati megoldás, amely megfelel az előírásoknak, miközben hű marad Satoshi elveihez. Összességében az ökoszisztéma új blokklánc-alapú termékeket és szolgáltatásokat tartalmazhat, amelyek túlmutatnak a digitális pénzügyeken.
John williams írta
2021 október. 05
 
Eredeti cikk (investing.com) >>> eBSO - The new generation of token: Value token
 
------- ------- -------   
Szeretnél többet tudni róla, esetleg szeretnél a részese lenni?
Szeretnél BIT-et vagy BSO-t vásárolni?
Ha igen, keresd privátban Váradi Pétert 

Ha igen, regisztrálj itt AZ AJÁNLÓI LINKEN KERESZTÜL  

  
Váradi Péter 
Ajánlói kód: HU-AJ20-OOPK-294740

T.: +36 30 943 6635
Viber, WeChat, Line : +36 30 943 6635 
Facebook : Váradi Péter 
 
Lásd még (BlockBen) >>> BIT (BlockBen Index Token)
Lásd még (BlockBen) >>> BIT TOP20+ 

Lásd még (BlockBen) >>> Mi az a Wallett ?    
Lásd még (BlockBen) >>> Mi az a BlockNote (BNO)?
Lásd még (BlockBen) >>> Mi az a BlockStock (BSO)?    
 
Lásd még (BlockBen) >>> A pénz jövője, a jövő pénze 
Lásd még (BlockBen) >>> BlockBen (összes bejegyzés)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése