Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.2018. január 6., szombat

HLBS - Alapanyagok - Rhodiola rosea extract

HLBS - Alapanyagok - Rhodiola rosea extract


Rhodiola rosea extract - Rhodiola rosea kivonat

Adaptogén (az alkalmazkodás növelése) és immunerősítő, azaz fokozza a szervezet ellenálló képességét, egyúttal fájdalomcsillapító.
Kardioprotektív (a szív- és érrendszeri problémák elleni hatás), azaz védi a szívet a károsító helyi vértelenség ellen, jó hatással van a keringési rendszerre, stressz és depresszió elleni hatása van, szívritmus-szabályozó.
Képes javítani a mentális és kognitív funkciókat, növeli az agy és az izmok vérellátását. Javítja a sportolók teljesítőképességét, fokozza az állóképességet és az erőnlétet, elősegíti az anabolizmust, serkenti a szexuális teljesítőképességet.

Cukorbetegeknél serkenti az inzulin képződését, illetve növeli az inzulinérzékenységet. Segíti a máj méregtelenítő működését. Erős általános antioxidáns védelmet biztosít a sejtek szintjén. Az időskorral összefüggő zavarok és betegségek elleni védelemben is hatékony segítséget nyújt.

Tudományosan bizonyított, hogy a rosavin és a szalidrozid, a Rhodiola rosea aktív hatóanyagai az agyi szerotoninszint emelésével képesek megelőzni vagy akár megszüntetni a depressziós szimptomatológiát.
Fokozza a szerotonin előfutárainak, a triptofánnak és az 5-hidroxitriptofánnak az agyba való szállítását.
Segíti a szervezet stresszhez való alkalmazkodását, talán azért, mert képes növelni az agyi szerotoninszintet.

Forrás >>> HLBS Termékkatalógus (az összetevőkről bővebben)

Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Bemutatkozás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék és Üzleti Prezentáció (videó)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék vásárlás

     
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termékek (összes bejegyzés)

Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok (összes bejegyzés)

 
Nézd meg az OptiSun Optika következő HLBS bejegyzését
Következő (HLBS) bejegyzés >>> HLBS - SILVER formula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése