Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.2016. november 9., szerda

Chopard


Minden 1860-ban kezdődött, amikor Louise Ulysee Chopard, a tehetséges fiatal iparművész megalapította műhelyét. Órái hamar megalapozták hírnevét Kelet-Európában, Skandináviában és Oroszországban. 1963-ban Karl Scheufele, egy tradicionális német óra és ékszerkészítő dinasztia sarja vette át a céget, mely e család irányítása alatt lett igazán sikeres vállalkozás.

Köszönhetően a kiváló kézműves gyökereknek, művészi technológiának, illetve a kreativitásuknak, a vezető nevek között jegyzik a márkát a magas minőségű órák és ékszerek piacán.

Napjainkban a Chopard név egyet jelent az exkluzív gyémántokkal, zafírokkal, rubinokkal és smaragdokkal gazdagon díszített, megdöbbentően kifinomult, párját ritkító kézműves munkával. Legyen az arisztokratikus óra, ékszer vagy szemüvegkeret kollekció, mindben az eredetiség, a kreativitás és a precíz mesteri munka alkot tökéletes egységet.
Forrás - Source >>> www.laurentes.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése