Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.







2018. szeptember 25., kedd

Napi hír - A Michael Kors megvette a Versacét

A Michael Kors megvette a Versacét


Az amerikai Michael Kors divatóriás 2,1 milliárd dollárért megvette az olasz Versacét. A cég tervei szerint globálisan 200-ról 300-ra emelik a márka üzleteinek számát, az eladásokból származó bevételeket pedig 2 milliárd dollárra akarják feltornázni.

Donatella Versace kreatív igazgató a lépést nagyon izgalmas pillanatnak nevezte, ami segít, hogy a Versace kihasználhassa a lehetőségeit. Egyébként a jövőben is ő vezeti majd a divatház kreatív részlegét. A hírneve ellenére a márkának nem igazán sikerült bővítenie a piacát, különösen Kínában maradtak le.

A Michael Kors célja, hogy egy nemzetközi luxus divatházat hozzon létre. Tavaly megvette a Jimmy Choo nevű cipőgyártót, és a tervek szerint a három márkát pedig a Capri Holdings nevű cégben fognák össze. Ebben a Versace család 150 millió eurónyi részesedést kap. (Bloomberg)

Forrás - Source >>> 444.hu

Lásd még (2017) >>> Óriásvállalatba egyesülnek a legnagyobb szemüvegpiaci cégek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése