Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.2014. március 26., szerda

Észak-Magyarország - OptiSun

OptiSun Optika: Minden ami kell a szemnek ...

Az OptiSun Optika fő profilja a szemüvegkészítés 
(akár dioptriás napszemüveg is)

Emellett napszemüvegekkel, kontaktlencsékkel (napi, havi, éves viseletűek) is foglalkoznak, továbbá szem-éleslátás vizsgálatot végeznek. Utóbbit szemorvos végzi, az ügyfelekkel előre telefonon (46 507 447) megbeszélt időpontban.

Vannak igazi specialitásaik is. Miskolcon csak az OptiSunnál kapható az UltraFlex márkájú kontaktlencse család, amely az egyik legjobb minőségű gyártmány ebben a műfajban.

Napszemüvegekből is igen széles a választékuk, a divatostól a praktikusig, a középkategóriától a Ray-Ban-ig terjed a kínálat. Ami igazán az OptiSun-hoz kötődik, az a „DJV” azaz „Dejavue” szemüvegkeret család, ez ugyanis saját termék, saját dizájn alapján készül: fontos eleme a keret részét alkotó DJV logó. Kiegészítők is kaphatók itt széles választékban: törlőkendő, törlőkendő szett, szemüvegtok, napszemüveg tok, szemüveg zsinór, szemüveg lánc.
A kontaktlencsék ápolásához szükséges folyadékokat is tartanak, egyik legnépszerűbb ápolószer, amelyik műkönnyet is tartalmaz.

Északos Hűségkártyánk ebben az üzletben 10% kedvezményt jelent a napszemüvegek, kontaktlencsék árából, továbbá (szemüvegkészítés esetén) a keret árából. Az OptiSun Optika április 01-én ünnepli tizedik születésnapját, így ebben az évben nagy akciókkal, sok meglepetéssel várják régi és új vásárlóikat a Miskolc Plaza (Miskolc, Szentpáli u. 2-6.) emeletén (galériáján) a mozi lépcsősora mellett található üzletsoron. Speciális igény esetén várják az érdeklődők kérdéseit: optisun@gmail.com
Weboldal: www.optisun.hu


A fenti cikk az Észak-Magyorország 2014. március 25.-ei szám, 14. oldalán található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése