Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.2017. október 1., vasárnap

HLBS - Alapanyagok - Ezüst-kolloid

HLBS - Alapanyagok - Ezüst-kolloid


A kolloid szemcseméretű ezüst rendkívül hatásos baktérium-, vírus- és mikrobapusztító.
Egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes kiölni szervezetünkből,
az ezüst-kolloid viszont közel 650-et. Az ezüst-kolloidot vízben feloldott (kolloid állapotú) ezüstrészecskék alkotják. Mikrobaölő szer, amit a múltban sebek, égések kezelésére használtak a fertőzés megelőzésére. Az alternatív gyógyászat képviselői szerint jótékony hatású táplálékkiegészítő. Mások azt állítják, hogy igen erős antibiotikum, aminek veszélytelen a fogyasztása.

A jótékony ezüstoldatnak több mint 650 kórokozóval szemben bizonyították már a hatását, ráadásul olyan gyorsan hat, hogy perceken belül végez a baktériumokkal.
Mivel az ezüstkolloid a vékonybélben szívódik fel, nem károsítja a vastagbélben található, szervezetbarát baktériumokat. Vagyis az ezüst-kolloiddal nemcsak az egészség hozható helyre, de jelentős az immunerősítő szerepe is, mellékhatásai viszont nincsenek.

Erős füldugulás esetén, a hatékonyabb bejutás érdekében masszírozhatjuk vele a fület.
Száj- és torokpanaszok esetén is hatásos. Ha torokgyulladásunk van, gargarizálhatunk vele. Fogínyproblémák esetén öblögetéssel segíthetünk magunkon, száj- és nyálkahártyapanaszokra szintén jó gyógyír.

Forrás >>> HLBS Termékkatalógus (az összetevőkről bővebben)

Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Bemutatkozás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék és Üzleti Prezentáció (videó)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék vásárlás

    
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termékek (összes bejegyzés)

Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok (összes bejegyzés)


Következő (HLBS) bejegyzés >>>  HLBS - Alapanyagok - Guarana

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése