Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.2017. szeptember 1., péntek

HLBS - Alapanyagok - Hialuronsav

HLBS - Alapanyagok - Hialuronsav


A hialuronsav (HA) természetes poliszacharid, olyan fehérje építő elem, amely természetes formában megtalálható az emberi szervezetben (bőr, porc, ízületi folyadék, szívbillentyű, szem, izom), ezek rugalmasságáért felelős a kollagénnel együtt. A hialuronsav sokban hasonlít a kollagénhez, ugyanolyan része a szervezetnek, mint az elasztin, a kollagén vagy aminosavak. Szervezetünk hialuronsav tartalmának csökkenése az egyik legjelentősebb ok a ráncok kialakulásáért. A hialuronsav a kötőszövetben, mint egy háló, összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, hogy a bőr rugalmas és feszes maradjon.

Fiatalabb korban a bőr lágy, rugalmas és nagy mennyiségben tartalmaz hialuronsavat.
Az életkor előre haladtával ennek az üdeséget, egészséges külsőt biztosító enzimnek a termelődése csökken: a bőr elvékonyodik, szárazabbá válik, ráncok jelennek meg. A hialuronsav termelődése már egészen korán, huszonéves korunkban csökkenni kezd, melynek jellegzetes tünetei a pigment zavarok és ráncok. A hialuronsav vízmegkötő feladatot lát el. Felelős a szövetek rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. Egy grammnyi hialuronsav 6 liter víz megkötésére is képes. Speciális szerkezete és óriási súlya lehetővé teszi, hogy a saját súlyának ötszázszorosának vagy akár ezerszeresének megfelelő vizet is képes megkötni. Egészen hihetetlen módon képes a bőr nedvességmegtartó erejét fokozni, mindeközben még a védőréteget (a bőr legkülső rétegét) is erősíti.

Legfontosabb bőrápolási jellemzői:
lággyá, rugalmassá, élettel telivé varázsolja bőrünket, bőrfiatalító, ránctalanító, bőrmegújító hatás, vízmegkötő hatás, puha, egészséges bőrfelszínt kölcsönöz.

Forrás >>> HLBS Termékkatalógus (az összetevőkről bővebben)

Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Bemutatkozás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék és Üzleti Prezentáció (videó)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék vásárlás

    
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Cordyceps
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Édesnarancs 
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Fokhagyma
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Gyömbér 
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Homoktövis
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Huminanyagok
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Illóolajok és olajok
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Kurkumin
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Liofilizált málna
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Máriatövis 
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Útifűmaghéj
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Vörösszőlőmag 

Következő (HLBS) bejegyzés >>> HLBS - Alapanyagok - Kovaföld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése