HLBS - Alapanyagok - Almapektin
A kutatások alapján az almák pektintartalma a legnagyobb a gyümölcsök között. Az almapektin vízoldékony rost. Vízzel keverve gélesítő hatása van. Mivel az almapektin nem emészthető, vízben oldódó rost, leginkább az emésztést képes befolyásolni.
Hatékonyan csökkentheti a vér koleszterinszintjét (aki zsíros ételeket fogyaszt, jól teszi, ha almalevet iszik).
Az almapektin a bélrák kockázatát is csökkenti, kitisztítja a beleket, így segítve elő a bélflóra egyensúlyának fennmaradását.
Kedvező hatással lehet fekély vagy vastagbélgyulladás esetén. Vérnyomás szabályozására is alkalmas, a cukorbetegség kialakulásának kockázatát is csökkenti. Az almapektin tartós fogyasztása hosszú távon lecsökkentheti az egyén inzulinszükségleteit és a nemkívánatos mérgek és nehézfémek eltávolítására is alkalmas.
Forrás >>> HLBS Termékkatalógus (az összetevőkről bővebben)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Bemutatkozás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék és Üzleti Prezentáció (videó)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék vásárlás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termékek (összes bejegyzés)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok (összes bejegyzés)
Következő (HLBS) bejegyzés >>> HLBS - Alapanyagok - Nátrium-hidrogénkarbonát
2017. szeptember 12., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése