HLBS - Alapanyagok - Liofilizált málna
A
rózsafélék családjába tartozó málna az egyik legfinomabb nyári
gyümölcs. Azonban nemcsak az íze finom, hanem szervezetünkre is pozitív
hatása van. Magas az ásványianyag- és vitamintartalma (kalcium, kálium,
magnézium és vas), antioxidáns, rostjai és pektintartalma segítik az
emésztést.
A liofilezés (fagyasztva szárítás) sokkal kevésbé károsítja a tartósított
anyagokat, mint más, magasabb hőmérsékleten végzett vízelvonó
módszerek. Az íz- és illatanyagok is változatlanul megmaradnak.
Forrás >>> HLBS Termékkatalógus (az összetevőkről bővebben)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Bemutatkozás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék és Üzleti Prezentáció (videó)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék vásárlás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Cordyceps
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Édesnarancs
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Fokhagyma
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Gyömbér
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Huminanyagok
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Illóolajok és olajok
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Kurkumin
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Útifűmaghéj
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Vörösszőlőmag
Következő (HLBS) bejegyzés >>> HLBS - Alapanyagok - Homoktövis
2017. augusztus 23., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése