HLBS - Alapanyagok - Gyömbér
A feltehetően Kínából származó gyömbért elsősorban Indiában és Kínában termesztik.
A kurkuma és a majoránna rokona. A középkori Európában még annyira nagyra tartották, hogy azt gondolták, az édenkertből származik.
A gyömbért már évezredek óta ismerjük mint gyógy- és fűszernövényt. Gyökere csípős anyagokat és illóolajokat tartalmaz, serkenti a nyálelválasztást, az epe-, bél- és gyomorműködést, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású.
Az ájurvédikus gyógyítók szerint a lelket a testtel együtt erősíti, és még az intelligenciát is fokozza.
Belsőleg a magas vérnyomásra és a koleszterinszintre is hatásos.
A gyömbér csípős anyagai nemcsak az emésztést segítő enzimek gyorsabb kiválasztását serkentik, de a gyomornyálkahártya hőreceptoraira is hatással vannak – mindez a méregtelenítésben és a fogyásban fontos.
Abban is segít, hogy ne együnk egyszerre túl sokat.
Forrás >>> HLBS Termékkatalógus (az összetevőkről bővebben)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Bemutatkozás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék és Üzleti Prezentáció (videó)
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék vásárlás
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Cordyceps
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Édesnarancs
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Fokhagyma
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Huminanyagok
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Illóolajok és olajok
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Útifűmaghéj
Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Alapanyagok - Vörösszőlőmag
Következő (HLBS) bejegyzés >>> HLBS - Alapanyagok - Kurkumin
2017. augusztus 23., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése