Kevesen tudják, hogy Magyarországon és a világ más országaiban is, a lakosságnak csaknem a fele szemüveget, vagy kontaktlencsét hord. A szemüveg ezért életünk mindennapi része és gyakran, vagy szinte mindig az arcunkon van.







2017. július 1., szombat

HLBS - Alapanyagok - Huminanyagok

HLBS - Alapanyagok - Huminanyagok

Az emberi szervezetben a vitaminok, ásványi anyagok optimális koncentrációja szükséges ahhoz, hogy testi, lelki, szellemi téren jó közérzettel rendelkezzünk. Vagyis, minden baj, betegség okát ezek hiányában kell keresnünk.
  


Dr. Linus Pauling
kétszeres Nobel-díjas német származású amerikai kémikus, az ortomolekuláris medicina atyja.

A fentebb idézett kétszeres Nobel-díjas Dr. Linus Pauling megállapítása szerint „az élő szervezet valamennyi megbetegedésének hátterében bizonyos mikroelemek hiánya figyelhető meg”. Ha szervezetünkben ilyen mikroelemek, vagy egyéb ásványi anyagok hiánya lép fel, úgy a szervezetünkbe jutó enzimek és vitaminok optimális működése nem tud megvalósulni. A huminanyagok, mint a fulvo-, és huminsavak olyan „szerves ásványi komplexek”, amelyek szervezetbe kerülésével ezek a hiányállapotok hatékonyan megszüntethetőek.
Épp ezért a HLBS s.r.o. által forgalmazott élelmiszerek és kozmetikumok legfőbb alkotó elemei a huminsavak.

Az egyik legjobb minőségű, természetes huminanyag forrás (leonardite) Európában, ezen belül is Magyarországon található.

A fulvo-, és huminsavak sejt szintű, méregtelenítő hatóanyaggal bírnak, továbbá a fulvosav képes megnövelni bizonyos hatóanyagok, mint például a Q10, a flavonoidok és a polifenolok hatását is. Fontos jellemzője még a huminsavaknak, hogy hatékony béltisztító és méregtelenítő hatásuk van.

A nemzetközi szakirodalomban az alábbi fontosabb élettani hatásokat állapították meg eddig a huminsavakkal kapcsolatban:

Antioxidáns, gyökfogó hatás:
Rendkívüli hatékonysággal megkötik a szervezetben keletkező szabad gyököket, amelyek számos, ún. civilizációs betegség forrásai.
   
Enzimaktivitást növelő hatás:
Az enzimek és vitaminok az életerő forrásai. Ezek alakítják át a felvett táplálékot energiává és biokémiai építőanyagokká. A huminsavak növelik az enzimaktivitást. Ha vitaminok és enzimek mellé fulvosavat juttatunk, akkor azok biológiai hatékonysága megnő.

Antivirális hatás:A huminsavak antivirális hatása a humán gyógyászatban régóta ismert és a huminsav talán a természet egyik legerősebb, vírus ellenes hatóanyaga. Növeli a sejtmembrán áteresztő képsességét, ezáltal segít bevinni szervezetünkbe a szervetlen ásványi anyagokat. 
    Szerves kelátképző hatás:
    A szervetlen ásványi anyagokat és mikroelemeket "szerves" vegyületekké alakítják, bejuttatják a sejtekbe. Az élettani szempontból fontos ásványi anyagokat a természetben egyedülálló módon, könnyen cserélhető formában kötik meg, míg a toxikus nehézfémekkel oldhatatlan kötést alakítanak ki és kiürítik a szervezetből.

    Ásványi anyag felvétel optimalizálása:
    Biztosítja a szervezet számára az optimális ásványi anyag felvételt, azáltal, hogy a túlsúlyban lévő anyagok felvételét gátolja, míg a kisebb mennyiségben jelenlévő anyagok felvételét pedig elősegíti.

    Toxin megkötő hatás:
    Fizikai- kémiai szerkezetükből adódóan a huminsavak szinte valamennyi vegyülettel képesek kölcsönhatásba lépni. A szervezetbe került toxikus anyagokat hatástalanítják és kiürítik. A legújabb amerikai kutatási eredmények szerint egy átlagember vérében 170 idegen anyag található.

    Helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát:
    A "modern" táplálkozási szokások a szervezet elsavasodását okozzák. Az elsavasodás számos betegség okozója. Szervezetünk e folyamatok ellen úgy védekezik, hogy a savakat ásványi anyagokkal semlegesíti és a keletkezett sókat elraktározza. Tehát ez a folyamat is a szervezet számára felhasználható mikroelemek szintjét csökkenti.

    HLBS - Life is good with us

    Forrás (HLBS) >>> HLBS Termékek, alapanyagok

    Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Bemutatkozás
    Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék és Üzleti Prezentáció (videó)
    Lásd még (HLBS) >>> HLBS - Termék vásárlás 

    Következő (HLBS) bejegyzés >>> HLBS - Alapanyagok - Cordyceps

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése